Videók

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

25 Apr
A Nagylátószögben az Egyetemi Templomban februárban útjára indult filmvetítés-sorozat, amely a Debrecen Televízió által készített dokumentumfilmekből szemezget.
25 Apr
A Debreceni Egyetem Tehetségtanácsa konferencia keretében mutatja be a Tehetség Program munkáját.
23 Apr
A DE Professzori Klub és a DE Zeneművészeti Kar szervezésében Duffek Mihály (zongora) és ifj. Duffek Mihály (fagott) hangversenyét hallgathatják meg április 23-án a Zeneművészeti Kar Liszt termében.
20 Apr
Az Immunológia Napja (április 29.) alkalmából közösen rendez díjátadóval egybekötött kiállítást az immunológiai témájú rajzpályázatra érkezett alkotásokból a Magyar Immunológiai Társaság Ifjúsági Tagozata, az Ifjúsági Magyar Immunológiai Tagozat és a Debreceni Egyetem Immunológiai Intézete.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.