NEPTUN

Neptun

  • A tanulmányokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésnek, valamint a felsőoktatási adminisztrációnak, a hallgató, illetve oktató teendőinek, feladatainak megvalósításának a felülete.

Belépés

  • Az Neptunba a belépés hálózati azonosítóval történik, ez az a név, amelyet mindenki a regisztráció során maga választ. Hálózati azonosítóval kapcsolatban további információkat ide kattintva tudhatnak meg.
  • A felsőbbévesek a már meglévő hálózati azonosítójukkal és jelszavukkal tudják használni a Neptunt.

A hallgatói felhasználói segédlet a Neptunhoz itt érhető el. 

Frissítés dátuma: 2021.08.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.