Mérnök coach szakmérnök

Felvételi létszám: 25 fő

Képzési idő: 2 félév

Képzés költsége: 180.000.-Ft/félév

Az oklevélben szereplő, szakirányú szakképzettség megnevezése: Mérnök coach szakmérnök

Jelentkezési határidő: 2021. január 31.

Tervezett indítás: 2021. február közepe

Következő félévben:

  • Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 31.
  • Tervezett indítás: 2021. szeptember közepe

Részvétel feltétele: Gépészmérnöki, mérnök informatikus, mechatronikai mérnöki, építészmérnöki, építőmérnöki, villamosmérnöki, vegyészmérnöki, biomérnöki, környezetmérnöki alapképzési szakok valamelyikén szerzett oklevél, vagy műszaki menedzser alapképzési szakon gazdálkodási mérnöki szakképzettség.
A képzés alapvető célja, hogy a képzésben résztvevők megismerjék a coaching tevékenységgel kapcsolatos általános ismereteket, ennek segítségével kialakítsák maguk számára azon coaching eszközök alkalmazását, amely rájuk jellemző és amellyel javul tevékenységük eredményessége. A coaching szemlélettel és technikái alkalmazásával lehetőség nyílik a környezetben lévők teljesítményének fokozására, munkájukat nehezítő vagy veszélyeztető akadályok elhárítására, illetve csoportmunka ösztönzésére. Az ismeret bővítése során lehetővé válik a résztvevőknek annak elsajátítása, hogy miként lehet segíteni másokat a kihívások leküzdésében és abban, hogy közben a tanultakat saját maga és a szervezet számára eredménnyé alakítsa. A coaching alkalmazásával a saját, a csoport, a vállalat folyamatai javulnak mind a termelés, mind az adminisztráció és a stratégia-kialakítás területein.

Kapcsolattartó/szakfelelős:

  • Dr. Szűcs Edit,
  • Cím: 4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.
  • Tel/fax: +36 52 415 155 / 77826, +36 52 418 643

A jelentkezési lap letölthető itt!

Frissítés dátuma: 2020.12.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.