International Journal of Engineering and Management Sciences (IJEMS)

International Journal of Engineering and Management Sciences” (IJEMS) = Műszaki és Menedzsment Tudományi Közlemények

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar – a Debreceni Műszaki Közlemények jogutódjaként – 2016-ban új kétnyelvű folyóiratot indított “International Journal of Engineering and Management Sciences” (IJEMS) angol, illetve „Műszaki és Menedzsment Tudományi Közlemények” magyar címmel.

Az IJEMS független, lektorált, nyílt hozzáférésű online folyóirat a műszaki, a menedzsment és a gazdálkodás tudományok területén.

A folyóirat célja, hogy angol és magyar nyelvű megjelenési lehetőséget kínáljon a kutatóknak, oktatóknak, hallgatóknak, és az ipari partnereknek a kutatási eredményeik bemutatására.

ISSN: 2498-700X

További információk

Frissítés dátuma: 2020.05.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.