Események

29 ápr
Április 29-én 13 órától ismét dübörögnek a lóerők a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma és a 10 000 Lóerő Egyesület jóvoltából.
24 ápr
A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnöki Tanszéke és a FAG Magyarország Ipari Kft. harmadik alkalommal rendezi meg a Schaeffler Gépészmérnöki Szakestet.
24 ápr
Április 24-én a Schaeffler csoporthoz tartozó FAG Magyarország Ipari Kft. támogatásával ismét megrendezzük a szakestünket.
23 ápr
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara és Népegészségügyi Kara ad otthont a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Orvos - és Egészségtudományi Szekciónak.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ