Részismereti képzés

Részismereti képzés célja:

 • A felsőoktatási intézmény a vele hallgatói jogviszonyban nem álló személyeket hallgatói jogviszony keretében, az intézmény bármely kurzusára, moduljára, külön felvételi eljárás nélkül, önköltséges képzésre felveheti. Az intézmény a tanulmányi teljesítményről a tanulmányi rendszeréből a tárgyleírást (tematika) is tartalmazó igazolást köteles kiállítani. Az elvégzett kurzus, modul teljesítése felsőfokú tanulmányokba a kreditátvitel szabályai szerint beszámítható.

Részismereti képzéssel kapcsolatos információk:

A jelentkezés határideje: augusztus 31.

A képzés díja: 325.000 Ft./félév

Az önköltségi díj összege 30 kreditre értendő, ami azt jelenti, hogy ha a hallgató kevesebb kreditet vesz fel, mint 30, akkor kreditarányos a fizetés (DE Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzata).

Részismereti képzésre jelentkezési lap letölthető ITT

A jelentkezési laphoz csatolandó:

 • diploma másolat (kétnyelvű esetén mindkét oldal másolata szükséges, mert összetartozik és csak együtt érvényes)

A jelentkezési lap leadható e-mailen a jelentkezési lap alján megadott e-mail címre elküldve.

  Frissítés dátuma: 2023.01.10.


  Tisztelt Felhasználó!

   

  A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

  A tájékoztatót megismertem.